Onderwijsapplicaties

FirstKlas is leverancier van applicaties voor het onderwijs. Onze focus ligt daarbij op procesoptimalisatie: hoe kunnen onderwijs(omringende) processen gemakkelijker, sneller en beter worden doorlopen? Door de juiste software te gebruiken die het proces ondersteunt en partijen bij elkaar brengt.

De afgelopen jaren hebben wij een kijkje in de keuken gekregen bij veel verschillende scholen uit het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Mede daardoor is een goed beeld ontstaan van de belangrijke processen binnen het onderwijs. Met die kennis hebben wij onze applicaties ontwikkeld en dat zullen wij in de toekomst blijven doen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met alle betrokken afdelingen, zoals de administratie, functioneel beheer, kwaliteit, communicatie, het onderwijs en de directie.

Naast onze standaard SaaS oplossingen voor het vo en mbo, leveren wij ook maatwerk applicaties. Dat kan interessant zijn als u een proces wilt automatiseren dat erg specifiek is voor uw onderwijsinstelling. Bij maatwerk kunt u geheel zelf kiezen hoe de applicatie eruit komt te zien en welke functionaliteit deze wel en niet moet ondersteunen.

Contact opnemen

logo-formuleer-applicatie
logo-Oerknal-software-applicatie
logo-Stagekompas